Serralleria Casamajó

La nostra empresa disposa de tot tipus de solucions per al seu habitatge, des d'una gran varietat de models de xemeneies metàl.liques, tancaments de xemeneies amb recuperadors de calor o fets a mida i estufes tant de llenya com de pellets.

Servei complet per facilitar tota classe d'objectes, majoritàriament de ferro i al gust del client

Des de la comanda inicial fins a la instal·lació tota la gestió la porten a la serralleria on, l'experiència de gairebé un segle al servei del client és un punt important al seu favor.

La Serralleria

La Maria i l’Alfons són al capdavant de la Serralleria Casamajó, una empresa familiar que des dels anys 20 ha passat de pares a fills i s’ha anat renovant sobre una mateixa base: oferir un servei complet per facilitar tota classe d’objectes, majoritàriament de ferro i al gust del client.

Des de la comanda inicial fins a la instal·lació tota la gestió la porten a la serralleria on, l’experiència de gairebé un segle al servei del client és un punt important al seu favor.
Des dels seus inicis la serralleria s’havia ubicat sempre al centre de Ger, on inicialment es treballava amb poca cosa més que un forn, un martinet, l’enclusa i unes quantes eines.

Però la maquinària d’avui no és la mateixa que s’emprava abans, i des de l’any 2003 la Serralleria Casamajó té el seu taller més espaiós, així com també les oficines, en una nau de la carretera Vella de Ger.
Alhora, la ubicació original del carrer Major de Ger es manté com a espai d’exposició de determinats treballs així com per les vendes.

És aquí on hi tenen un lloc reservat els treballs de mida més aviat reduïda com les reixes, les jardineres, els capçals de llit, els penells i tants altres articles com objectes suceptibles de ser modelats amb el ferro.

Història

A principis del segle XX hi ha un ressorgiment d’agricultura amb serralleria a Catalunya gràcies els farratges als animals. En aquest context és on s’inicia la història del taller de la Serralleria Casamajó. L’empresa comença amb Jaume Casamajó Valls l’any 1906.

Jaume Casamajó Valls (1906)
Bartolomé Casamajó Pallarès (1934)
Jaume Casamajó Crispí (1966)
Alfons Casamajó Carrera (2000)

Serveis

Contacta amb Nosaltres

Expositor:
Serralleria casamajó, sl
C/ major, 6. 17539. Ger de Cerdanya

Taller:
Serralleria casamajó, sl
Ctra. Vella, s/n. 17539. Ger de Cerdanya

Tel: 972 89 40 10 - 600 42 34 51

Fax: 972 89 40 10

info@casamajo.cat